Cari @ Amanz

Bagi pengguna CIMBClicks, mungkin anda perasan yang mana terdapat menu Rewards pada perbankan atas-talian, yang memberikan sejumlah ganjaran kepada pengguna.

Melaluinya, ia memberikan mata ganjaran berdasarkan kepada penggunaan – dan mata ganjaran terkumpul berkenaan boleh ditebus kepada pelbagai baucar yang disediakan.

Daripada semakan kami, mata ganjaran diberikan untuk pendaftaran sebarang produk CIMB @ Work, selain turut diberikan untuk transaksi menggunakan kad debit CIMB.

Anda boleh semak mata ganjaran untuk akaun anda dengan memilih menu Redeem pada CIMBClicks.

Ia seterusnya akan memaparkan berapakah mata ganjaran anda, boleh melihat mata ganjaran yang dikumpulkan untuk setiap bulan, selain melihat ganjaran yang ditawarkan dan mata diperlukan untuk menebusnya.

Sekiranya anda mempunyai mata ganjaran yang mencukupi, anda boleh memilih untuk menebusnya – dan turut melihat mata ganjaran yang akan luput pada penghujung setiap bulan.

Bagi anda yang aktif menggunakan kad debit CIMB, jangan lupa menyemaknya dan menebus sebarang ganjaran sekiranya anda mempunyai mata ganjaran yang mencukupi. Anda boleh menyemak mata ganjaran anda melalui aplikasi dan web CIMBClicks hari ini.

© 2023 Amanz Media Sdn Bhd