Sony Memperkenalkan WF-1000XM4 Dengan Pembatalan Hingar Dan Sokongan LDAC, Pada Harga RM1099

Diterbitkan pada Jun 9, 2021. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Sony hari ini telah memperkenalkan fon telinga nirwayar terbaharu mereka, iaitu Sony WF-1000XM4. Bersama-sama dengannya, fon telinga ini menawarkan sejumlah ciri baharu berbanding dengan versi sebelum ini.

Sony WF-1000XM4 hadir dengan sokongan pembatalan hingar bagi memudahkan anda memfokuskan kepada audio, disamping turut menyokong audio berkualiti-tinggi secara nirwayar melalui sokongan LDAC. Sony mengatakan mereka menggunakan cip pemprosesan V1 baharu dalam membolehkan pembatalan hingar lebih baik berbanding yang lain, disamping menyertakan pemacu 6mm bersama dengannya yang memberikan prestasi lebih tinggi pada frekuensi rendah.

Sony juga turut menambah-baik rekaan fon telinga ini, dan kini ia turut menawarkan sokongan penggunaan selama 8 jam dengan ciri pembatalan hingar diaktifkan, bersama 16 jam tambahan melalui bekas pengecas. Fon telinga ini turut boleh dicas secara nirwayar, selain pengecasan menggunakan kabel USB-C.

Melengkapkan fon telinga ini juga adalah sokongan kalis air IPX4 padanya.

Di Malaysia, ia boleh ditempah bermula hari ini sehingga 15 Julai 2021 pada harga RM1099. Pra-tempahan juga akan menerima Qi Compatible Wireless Charging Pad bernilai RM339. Sony Malaysia menyasarkan penghantaran fon telinga ini untuk pembeli tempatan seawal 20 Julai 2021 kelak.

komen


© Amanz / 2022 Kami