Diablo II: Resurrected Akan Dilancarkan 23 September Dengan Grafik dan Sinematik Yang Dipertingkat

Diterbitkan pada Jun 14, 2021. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Apakah RPG yang paling penting dalam kehidupan anda sebagai seorang gamer? Jawapan saya kepada soalan ini ialah Diablo II yang dilancarkan pada tahun 2000. Ratusan jam dihabiskan bersama rakan di kolej bermain menggunakan LAN dan sehingga kini ia banyak meninggalkan memori daun pisang yang tidak boleh dilupakan. Kepada peminat Diablo II, versi olahan semula Diablo II: Resurrected akan dilancarkan pada 23 September 2021.

Versi olahan semula akan mempertingkatkan grafik dari voksel ke poligon tiga dimensi sepenuhnya. Video sinematik yang turut menjadi penyebab Diablo II menjadi permainan video kegemaran juga akan dihasilkan sepenuhnya mengikut standard moden. Diablo II: Resurrected akan menyokong resolusi 4K 60FPS di konsol Xbox Series X dengan sokongan rentas permainan dengan PC.

Bagi mereka yang ingin kembali ke Sanctuary dan membelasah Diablo sekali lagi, ia boleh dilakukan pada resolusi lebih tinggi September kelak. Kepada para majikan, pada 23 September kelak pasti ramai kakitangan akan bercuti dengan alasan “I can’t carry anymore“.

komen


© Amanz / 2022 Kami