Cari @ Amanz

Apple kini telah mengemaskini penawaran akses langganan percuma Apple TV+ secara percuma untuk pembeli peranti baharu. Sebelum ini, sekiranya anda membeli iPhone atau iPad baharu, anda akan diberikan dengan akses Apple TV+ secara percuma selama setahun atau 12 bulan.

Apa pun, bermula daripada 1 Julai 2021 kelak, pengguna yang mengaktifkan iPhone atau iPad baharu hanya akan diberikan dengan langganan akses percuma selama 3 bulan sahaja untuk Apple TV+. Perkara ini dinyatakan Apple melalui kemaskini halaman Apple TV+.

Apple TV Baru

Apple TV+ ditawarkan pada harga langganan RM19.90 sebulan, dan selama ini Apple memberikan ia secara percuma selama setahun untuk pembeli peranti baharu. Ia merupakan salah satu perkhidmatan penstriman video yang menawarkan sejumlah siri-TV dan filem eksklusif.

Bagi anda yang berhasrat membeli peranti baharu Apple, mungkin boleh menyemak perancangan anda sekiranya ingin menikmati akses percuma ini – dimana anda masih boleh menerima akses percuma setahun sekiranya diaktifkan sebelum 30 Jun 2021 kelak.

© 2023 Amanz Media Sdn Bhd