Illegear arté Ialah Sebuah Lagi Komputer Riba Nipis Dan Ringan Yang Memfokuskan Kepada Produktiviti

Diterbitkan pada Jun 21, 2021. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Illegear ialah sebuah jenama komputer tempatan yang membangunkan komputer desktop dan komputer riba gaming untuk mereka yang mengingininya. Terkini, Illegear telah memperkenalkan sebuah lagi komputer riba nipis dan ringan yang memfokuskan kepada keperluan produktiviti, iaitu Illegear arté.

Illegear arté dilengkapi dengan paparan IPS 14 inci dengan resolusi pada resolusi WQXGA (2880×1800) dengan nisbah paparan 19:10 dengan kadar segar semula 90Hz dan nilai kecerahan setinggi 400 nit. Bukan itu sahaja, paparan ini juga mampu memperlihatkan 100 peratus gamut warna sRGB, dan ini sangat berguna untuk profesional kreatif yang memerlukan kejituan warna yang tinggi dalam tugasan harian mereka.

Beralih kepada spesifikasi dalaman, pengguna boleh memilih untuk mendapatkan model dengan salah satu daripada dua pilihan CPU. Ini termasuklah Intel Core i7-11370H ataupun Intel Core i5-11300H, memori DDR4 sehingga 64GB dan dua slot untuk storan dalaman SSD NVMe PCIe.

Dari segi I/O pula, komputer riba ini dimuatkan dengan satu palam Thunderbolt 4, satu palam HDMI 2.0, satu palam USB 3.2 Gen 2 Type-C, dua palam USB 3.2 Gen 1 Type-A dan pembaca kad multimedia.

Ini juga diantara komputer riba Illegear yang paling nipis dan ringan, dengan ketebalan maksima 15.6mm dan berat 1.04kg sahaja.

Illegear arté ini kini tiba untuk dibeli melalui laman web Illegear dan hadir dengan tanda harga permulaan RM4599 yang juga termasuk memori 16GB dan juga storan SSD NVMe PCIe sebesar 500GB.

Jika anda berminat untuk mendapatkan komputer riba ini sekarang, ia juga hadir dengan bahan penyejuk CPU Thermal Grizzly Kryonaut dan kalibrasi paparan skrin dan SSD NVMe PCIe Samsung 512GB secara percuma yang bernilai RM347. Anda boleh ke laman web produk Illegear arté untuk mengetahui lebih lanjut mengenai komputer riba ini.

komen


© Amanz / 2022 Kami