Celcom Menawarkan Penaiktarafan 50GB Percuma Selama Tiga Bulan Untuk Pengguna iCloud Percuma Sedia Ada

Diterbitkan pada Jun 21, 2021. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Bagi pelanggan Celcom yang menggunakan peranti Apple dan juga perkhidmatan storan awanan iCloud percuma yang hadir dengan storan terhad 5GB, syarikat telekomunikasi gergasi tersebut baru-baru ini dilihat hadir dengan penawaran menarik dimana mereka memberi pelanggan-pelanggan ini penaiktarafan percuma kepada akaun iCloud mereka.

Daripada SMS yang diterima oleh saya, Celcom nampaknya menawarkan penaiktarafan iCloud untuk akaun-akaun percuma kepada taraf premium 50GB selama tiga bulan melalui pautan yang diberikan. Berdasarkan kepada teks kecil di bahagian bawah laman web penebusan, penawaran ini hanya diberikan kepada para pengguna akaun iCloud 5GB percuma sahaja.

Selepas anda memilih penaiktarafan ini, anda boleh menikmati iCloud 50GB percuma ini selama tiga bulan, dimana pada penghujung waktu penaiktarafan tersebut, anda akan dicaj sebanyak RM3.90 untuk memperbaharui pelan ini.

Tawaran untuk penaiktarafan ini dihantar kepada saya melalui pesanan SMS, tetapi Celcom turut hadir dengan sebuah laman web istimewa dimana anda boleh membaca lebih lanjut mengenai penawaran ini.

Menariknya ini adalah kali pertama kami memperlihatkan bahawa syarikat telekomunikasi tempatan menawarkan penaiktarafan pelan iCloud percuma kepada para pelanggan mereka. Dengan ini, mereka yang berasa sangsi untuk mencuba perkhidmatan storan awanan tersebut boleh menilai sendiri selama tiga bulan samada ia berbaloi dilanggani untuk harga yang pada hemat saya cukup berbaloi untuk menyimpan fail sandaran peranti Apple anda.

komen


© Amanz / 2022 Kami