Telefon Berbentuk Bulat Crycle Phone Kini Boleh Dipratempah

Diterbitkan pada Jun 21, 2021. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Tahun lalu di CES, dTOOR Cyrcle Phone telah diperlihatkan dan ia sebuah telefon pintar Android dengan skrin berbentuk bulat serta dilengkapi dua bicu audio. Pereka Cyrcle berkata rekaan telefon pintar mereka yang aneh ini memberikan kelainan pada pasaran yang kini dipenuhi dengan rekaan bongkah coklat. Kini ia akhirnya boleh dipra-tempah menerusi lama Kickstarter.

Banyak perubahan dilakukan berbanding prototaip asal. Cyrcle Phone 4G LTE kini mempunyai tubuh yang lebih bujur tetapi mengekalkan skrin bulat berdiamater 3.45″ IPS CLD dengan resolusi 800×800 pixel, dijana cip Qualcomm Snapdragon yang tidak didedahkan, memori 3GB LPDDR3, storan 32GB eMMC, kamera utama 13MP, kamera swafoto 13Mp dan bateri 200 mAh.

Peranti juga lebih nipis berbanding prototaip tetapi mengekalkan dua bicu audio 3.5mm yang membolehkan dua pengguna mendengar muzik secara serentak. Sistem operasi yang digunakan masih lagi Android 10. Walaupun mempunyai spesifikasi yang asas, Cyrcle Phone 4G LTE dijual pada harga permulaan $699 (~RM2899) ketika tempoh pra-tempah sebelum dijual pada harga $999 (~RM4199) sebuah.

Sumber Kickstarter

komen


© Amanz / 2022 Kami