Kamera Litar Tertutup Nirwayar EZVIZ BC-1 Kini Di Pasaran Tempatan Pada Harga Permulaan RM549

Diterbitkan pada Jun 22, 2021. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

EZVIZ, syarikat pembuat kelengkapan keselamatan rumah baru-baru ini melancarkan siri kamera litar tertutup terbaru mereka yang dinamakan EZVIZ BC-1 untuk pasaran tempatan. Satu kelebihan kamera litar tertutup ini ialah ia merupakan sistem kamera litar tertutup nirwayar dengan bateri terbina didalamnya yang memudahkan kerja pemasangan untuk pengguna.

Kamera litar tertutup EZVIZ BC-1 ini hadir dengan sejumlah ciri-ciri yang sangat menarik bagi mereka yang memerlukan pengawalan keselamatan di sekitar rumah mereka. Kamera ini mampu merakam video pada resolusi 1080p, dan juga hadir dengan ciri penglihatan pada waktu malam yang mana rakaman video pada kamera ini masih boleh memperlihatkan warna-warna yang berbeza walaupun dalam keadaan gelap.

Bukan itu sahaja, ia juga hadir dengan sensor inframerah pasif yang digabungkan bersama-sama dengan algoritma pengesanan susuk tubuh yang membolehkan kamera EZVIZ BC-1 ini untuk menjejak pengguna walaupun dalam keadaan gelap.

Kamera ini juga hadir dengan bahagian magnetik yang memudahkan pemasangan untuk pengguna, khususnya kerana kamera ini menggunakan sistem nirwayar yang disambungkan ke bahagian sub station dan menggunakan bateri yang masih perlu dicas dari semasa ke semasa.

Bercakap mengenai bateri, EZVIZ BC-1 ini juga dilengkapi dengan bateri bersaiz 12,900mAH yang dikatakan mampu bertahan selama setahun sebelum ia perlu dicas semula. Dengan perisian dan aplikasi yang terbina, kamera EZVIZ ini akan menghantar notifikasi kepada pengguna sekiranya ia menjejaki sebarang pergerakan yang mencurigakan terus kepada pengguna.

Menurut EZVIZ, kamera litar tertutup nirwayar EZVIZ BC-1 ini akan mula ditawarkan di pasaran tempatan melalui laman atas talian pada harga-harga berikut:

  • EZVIZ BC-1 (1 kamera, 1 substation) – RM549
  • EZVIZ BC-1 (2 kamera, 1 substation) – RM849
  • EZVIZ BC-1 (3 kamera, 1 substation) – RM1299

komen


© Amanz / 2022 Kami