NVIDIA Canvas Kini Tiba Dalam Perisian Beta – Tukarkan Lakaran Anda Kepada Karya Agung Bob Ross Dengan Kecerdasan Buatan

Diterbitkan pada Jun 24, 2021. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Tidak lama dahulu, NVIDIA memperkenalkan perisian Canvas sebagai sebuah perisian yang membolehkan pengguna untuk melakar dan melukis secara kasar keadaan persekitaran dan menggunakan kecerdasaran buatan untuk mengisi kawasan-kawasan lakaran tersebut dengan pemandangan fotorealisitik menggunakan kecerdasan buatan.

Terkini, NVIDIA akhirnya telah melancarkan perisian tersebut sebagai sebuah ujian beta yang boleh dimuat orang ramai dan mencubanya. Satu kaveatnya ialah perisian ini hanya boleh digunakan pada komputer dengan kad grafik NVIDIA GeForce RTX, yang mana ia memerlukan teras RT untuk memanfaatkan ciri-ciri dalam perisian ini.

Dalam pada itu and juga perlu menggunakan sistem operasi Windows 10 dan kad grafik anda perlu dikemaskini dengan perisian pemandu GeForce 460.89 dan keatas.

Canvas menggunakan GauGAN AI yang mana penyelidik NVIDIA menggunakan sebanyak 5 juta imej persekitaran dengan pembelajaran mesin untuk membolehkannya menukar lakaran kasar seorang pengguna dan mengisinya dengan imej persekitaran fotorealistik, lengkap dengan sistem pencahayaan menggunakan Ray-tracing masa nyata yang dipopularkan oleh NVIDIA.

Malah perisian ini membolehkan anda untuk mengubahsuai komposisi latar anda berdasarkan waktu, cuaca dan sebagainya.

Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai aplikasi Canvas ini, anda boleh ke laman web NVIDIA Canvas.

komen


© Amanz / 2022 Kami