ViacomCBS Mengumumkan “NickWatch”, Jam Tangan Pintar Kanak-Kanak Bertemakan Animasi Nickelodeon

Diterbitkan pada Jun 29, 2021. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Anda sudah bersedia? Hai-Hai Kapten! Saya tidak dengar…! Hai-Hai Kapten! Ohhhh…. Tiba masanya untuk.. NickWatch. Di acara MWC yang sedang berlangsung sekarang – ViacomCBS telah melancarkan jam tangan pintar pertama di bawah jenama Nickelodeon mereka. NickWatch adalah peranti boleh pakai khusus untuk kanak-kanak. Jam ini dikatakan memfokuskan untuk kecergasan dan juga gaya hidup sihat.

Selain itu, jam ini turut mempunyai ciri dan fungsi menggalakkan kanak-kanak aktif dalam aktiviti fizikal dan sosial. Antaranya adalah, setiap pengguna NickWatch boleh berinteraksi antara satu sama lain dan turut boleh memulakan aktiviti menarik bersama-sama. Jam ini juga hadir dengan pelbagai imej-imej dungu yang kelakar untuk menceriakan hati kanak-kanak berasaskan watak-watak animasi Nickelodeon, kesan bunyi dan instrumen muzik yang akan dikeluarkan mengikut pergerakan pengguna, dan akan kerap menerima kemaskini kandungan tambahan seperti permua, pelekat dan kesan bunyi tambahan.

Jam ini akan hadir dengan pilihan tali jam bertemakan SpongeBob, Teenage Mutant Ninja Turtles, dan juga tali jam untuk ibu bapa. Setiap jam akan hadir degan dermaga pengecas bertemakan watak dengan lampu LED, ada aplikasi peta untuk ibu bapa memantau anak-anak, dan banyak lagi. Spesifikasi lengkap dan harga masih tidak didedahkan lagi, tetapi jam ini akan mula dijual pada tahun 2022. Jam ini adalah hasil kerjasama antara Watchinu dan juga ViacomCBS.

komen


© Amanz / 2022 Kami