Cari @ Amanz

Infinix memasuki pasaran Malaysia dengan penawaran beberapa peranti pintar yang dijual pada harga berpatutan. Antaranya seperti Infinix Smart 5 yang boleh dibeli pada RM399. Kemudian, Infinix Note 8 berharga RM649. Seterusnya, Infinix Hot 10 pula pada harga bermula RM499.

Dalam perkembangan terkini, Infinix mengumumkan bahawa mereka bakal hadir dengan penawaran peranti baharu lagi pada 13 Julai depan. Dikenali sebagai Infinix Hot 10S, ianya akan dijual secara eksklusif di Shopee. Buat masa ini, harga jualannya masih belum diumumkan lagi. Tetapi, kami akan berkongsi lebih lanjut mengenainya selepas pelancaran rasmi kelak.

Infinix Hot 10S bagaimanapun telah dilancarkan terlebih dahulu di India. Ia membawakan skrin 6.82-inci IPS LCD dengan resolusi HD+ dan kadar segar 90Hz. Selain itu, ia juga dipadankan dengan cip MediaTek Helio G85, memori sehingga 6GB RAM, storan dalaman 64GB dna bateri 6000mAh yang menyokong pengecasan 10W. Sistem tri-kamera digunakan dengan sokongan sensor utama 48-Megapixel dan kamera swafoto pula adalah 8-Megapixel.

© 2023 Amanz Media Sdn Bhd