Cari @ Amanz

Garmin tactix Delta – Solar Edition Dengan Bateri 24 Hari Kini Di Malaysia Pada Harga RM5099

Link Copied!

Garmin tactix Delta – Solar Edition diumumkan untuk pasaran Malaysia hari ini dengan harga jualan RM5099. Jam tangan pintar ini direka untuk kegunaan tahan lasak dengan rekaan yang amat mesra dengan penggemar teknologi ketenteraan. Sesuai dengan statusnya sebagai jam tangan tahan lasak, Garmin tactix Delta – Solar Edition melepas piawaian MIL-STD 810.

Dengan sokongan pengecasan kuasa solar, ia boleh beroperasi sehingga 24 hari di luar atau sehingga 21 hari jika digunakan di kawasan tertutup. Skrin 1.4″ berbentuk bulat dilengkapi kaca nilam yang tahan lasak dengan tubuh pula diperbuat daripada besi dengan saduran bahan PVD serta DLC untuk memberikan kemasan yang tidak berkilat. Bahagian tali QuickFit® band pula dari bahan nilon yang sering digunakan pada jam tangan kegunaan tentera.

Meneruskan tema ketenteraan, skrin peranti hadir dengan mod malam yang serasi digunakan dengan gogal pemandangan malam (NVGO). Pengguna turut boleh memadam semua jenis penjejak lokasi ketika melakukan misi. Selain itu ia hadir dengan ciri standard Garmin iaitu foto topografi untuk kegiatan luar, ski dan golf. Sensor imbasan nadi, mengesan tahap oksigen dalam darah, bateri tubuh dan penjejakan tidur turut diberikan seperti jam tangan pintar lain di pasaran.


Komen ()