Cari @ Amanz

Mihoyo, syarikat pembangun disebalik permainan mudah-alih popular Genshin Impact semalam melalui acara pengumuman penambahan kandungan 2.2 turut mengumumkan kerjasama diantara mereka dan juga syarikat pembuat aksesori gaming, Razer.

Razer Genshin Impact 1

Tiga produk yang diperkenalkan oleh kedua-dua syarikat ini termasuklah kerusi Razer Iskur X Genshin Impact Edition, tetikus gaming Razer Deathadder V2 Pro Genshin Impact Edition dan pad tetikus Razer Goliathus Medium Genshin Impact Edition.

Razer Iskur GI

Aksesori-aksesori ini memperlihatkan rekaan maskot permainan tersebut, iaitu Paimon, dan dimana setiap pembelian aksesori-aksesori ini akan memberi pengguna Primogem percuma yang boleh digunakan untuk mendapatkan watak-watak ataupun senjata secara kotak tikam didalam permainan tersebut.

Bukan itu sahaja, Razer dilihat akan memperkenalkan preset aksesori khusus untuk Genshin Impact melalui kemaskini perisian Razer Synapse yang akan memperbaiki mutu pengalaman anda bermain permainan Genshin Impact ini.

Razer tidak mengesahkan bilakah aksesori-aksesori ini akan tiba, tetapi menurut mereka, ia akan diperkenalkan melalui laman web Razer Customs yang mana pengguna boleh menghantar rekaan-rekaan original mereka untuk disuaikan pada aksesori-aksesori Razer sedia ada.

© 2023 Amanz Media Sdn Bhd