Paparan Skrin E-Sukan Zowie XL-2746K Dengan Rekaan Baru Khusus Untuk Profesional E-Sukan Ditawarkan Pada Harga RM2688

Diterbitkan pada Okt 13, 2021. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

BenQ ialah jenama yang cukup terkenal untuk penawaran paparan skrin mereka, untuk tujuan kegunaan harian, produktiviti kreatif ataupun untuk gaming. Dibawah jenama tersebut, BenQ juga mempunyai jenama Zowie yang secara lazimnya digunakan untuk memperkenalkan aksesori gaming yang memfokuskan e-sukan.

Zowie XL-2746K ialah paparan skrin bersaiz 27 inci mereka yang dibangunkan khusus untuk tujuan e-sukan yang kini diberi nafas baru dengan penambahbaikan yang menjadikannya sebuah peranti yang sangat diingini. Paparan Zowie XL-2746K hadir dengan resolusi Full HD dengan kadar segar semula 240Hz yang penting untuk mereka yang bermain dengan serius permainan-permainan yang memerlukannya, seperti Counter-Strike Global Offensive, Overwatch, Apex Legends dan sebagainya.

Menggunakan panel TN, paparan XL2746K ini juga hadir dengan beberapa teknologi paparan BenQ sendiri seperti Black EQualizer, DyAc Technology, dan Color Vibrance yang membantu dalam memberikan pengguna pengalaman gaming dengan warna yang cukup ranggi sekali.

Dalam pada itu, tapak paparan Zowie XL 2746K ini juga direka semula dengan rekaan yang lebih kecil, supaya pengguna mempunyai ruang yang lebih banyak untuk papan kekunci, tetikus dan aksesori-aksesori lain yang mungkin mahu digunakan.

Dari segi penawaran palam, paparan ini dilengkapi dengan palam HDMI 2.0 dan juga DisplayPort 1.2 untuk memanfaatkan fungsi resolusi Full HD dan kadar segar semula 240Hz tersebut.

Zowie XL-2746K ini juga hadir dengan pengawal berkabel untuk memudahkan pengubahsuaian pelbagai tetapan paparan tanpa pengguna perlu membelek bahagian belakang paparan seperti yang biasanya perlu dilakukan pada paparan-paparan lain.

BenQ Malaysia telahpun mula menjual paparan skrin Zowie XL-2746K ini di Shopee dan Lazada pada harga RM2688.

komen


© Amanz / 2023 Kami