Cari @ Amanz

Oppo Malaysia kini berkongsi perancangan untuk penawaran sebuah lagi peranti baharu di bawah siri A. Melaluinya, mereka bakal hadir dengan Oppo A95 dan kita juga bakal menyaksikan pelancarannya untuk pasaran tempatan tidak lama lagi.

Laman pengiklanan rasmi untuknya juga telah mula diterbitkan bagi memulakan proses pendaftaran minat. Pada masa sama, reka bentuk dan sebahagian spesifikasi pada peranti turut dikongsi. Ini sekaligus sedikit sebanyak memberi gambaran kasar mengenainya.

Oppo A95 menampilkan sistem tri-kamera di belakang dan skrin berlubang pada panel hadapan. Selain itu, ia juga dibekalkan bateri berkapasiti 5,000mAh yang menyokong pengecasan pantas 33W. Di samping, sokongan memori 8GB RAM dan storan dalaman 128GB. Sebagai tambahan, ia juga menyokong sistem penambahan memori secara maya mencapai 5GB.

Ini sahaja maklumat yang diketahui pada waktu ini. Di samping itu, Oppo Malaysia turut mengambil langkah untuk terus berteka-teki mengenai tarikh pelancaran khususnya setakat ini. Sungguh begitu, kita boleh menyasarkan lebih banyak butiran lanjut yang akan dikongsi oleh pihak Oppo dalam masa terdekat ini. Jadi, kekal dengan kami di Amanz untuk kemaskini lebih lanjut.

Sumber : Oppo Malaysia

© 2023 Amanz Media Sdn Bhd