Cari @ Amanz

Lenovo Menawarkan Diskaun Untuk Sejumlah Siri Komputer Riba Mereka Sempena 11.11

Oleh Nazrin

Link Copied!

11.11 merupakan tarikh keramat untuk membeli pelbagai jenis barangan pada tanda harga yang lebih murah daripada biasa. Lenovo Malaysia juga dilihat mengambil peluang untuk memperkenalkan diskaun kepada sejumlah komputer-komputer riba mereka yang hadir di pasaran tempatan.

Komputer-komputer riba ini termasuklah Lenovo Yoga Slim 7i Carbon, Lenovo IdeaPad Slim 3i dan Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen 3, bersama-sama dengan tablet Lenovo Smart Tab M10 FHD Plus. Kesemua komputer-komputer riba ini dilengkapi dengan cip pemprosesan Intel generasi ke-11 yang terbaru dan komponen-komponen lain yang berkuasa.

Bermula dengan Lenovo Yoga Slim 7i Carbon, laman web Lenovo Malaysia menawarkan komputer riba produktiviti nipis dan ringan tersebut pada harga permulaan RM4606 manakala pada laman web Shopee dan Lazada, komputer riba ini ditawarkan pada harga permulaan RM5499 bergantung kepada spesifikasi yang dipilih.

Bagi mereka yang mahu mencari komputer riba produktiviti yang mempunyai tanda harga yang lebih mampu milik, Lenovo IdeaPad Slim 3i ditawarkan melalui laman web Lenovo Malaysia pada harga permulaan RM3666. Di laman Shopee dan Lazada, komputer riba ini ditawarkan pada harga permulaan RM2349.

Jika anda mahukan komputer riba yang terbaik dari segi rekaan, pengalaman pengguna dan juga prestasi, Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen 3 adalah pilihan terbaik untuk anda. Komputer riba ini, yang ditawarkan pada harga asal RM12,749. Di laman web Lenovo Malaysia, anda boleh memasukkan kod X1G3 untuk mendapatkan diskaun 40 peratus untuk menurunkan harga komputer riba tersebut pada nilai RM7499. Diskaun ini hanya boleh digunakan pada hari ini sahaja.

Jika anda sedang mencari sebuah komputer riba baru yang berkuasa dan dari jenama yang cukup terkenal untuk penawaran peranti produktiviti mereka, anda boleh melawati laman web Lenovo Malaysia ataupun ke laman Shopee dan Lazada untuk mendapatkan peranti-peranti ini pada tanda harga yang cukup menarik sekali.


Komen ()