Realme GT2 Akan Dibina Dengan Bahan Tekstur Seakan Kertas Demi Alam Sekitar

Diterbitkan pada Dis 15, 2021. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Siri Realme GT2 akan dilancarkan tidak lama lagi. Peranti ini akan hadir dengan beberapa variasi, termasuk Realme GT2 Pro yang dikatakan adalah peranti mercu paling premium pertama mereka. Terkini, Realme mengacah mengenai Realme GT2 biasa pula bersama dengan tarikh pelancaran bagi peranti ini.

Pada poster yang dikongsi, Realme menyatakan yang siri GT2 akan berkait dengan kertas dan sains. Kemudian eksekutif Realme turut menyatakan yang peranti ini akan mengubah industri telefon pintar di bahagian rekaan peranti.

Realme GT2 dikatakan akan fokus sepenuhnya kepada alam sekitar. Peranti juga akan menggunakan bahan mesra alam, yang mana GT2 dikatakan tubuhnya akan dibina daripada bahan dengan tekstur seakan kertas.

Masih tidak pasti sama ada adakah bahan ini pada keseluruhan peranti atau sebahagian dan selebihnya pada pembungkusan. Ini kerana, Realme cukup terkenal dengan menawarkan peranti yang mempunyai panel belakang dengan kemasan unik.

Apa yang dimaksudkan dengan bahan seakan kertas atau dengan tekstur kertas ini? Sama-sama kita nantikan pengumuman rasmi pada 20 Dismeber 2021 akan datang.

komen


© Amanz / 2022 Kami