Carian
Bauhutte Memperlihatkan Peranti Mengurut Tangan Untuk Gamer
December 23, 2021 Nazrin

Bauhutte ialah sebuah jenama aksesori gaming dari Jepun yang tidak asing lagi dengan memperlihatkan sejumlah aksesori, peranti dan perabot yang dibangunkan khusus untuk golongan gamer.

Terkini, mereka telah memperlihatkan aksesori terbaru mereka, iaitu sebuah mesin mengurut tangan yang boleh digunakan untuk mengurut pergelangan, tapak tangan dan juga jari-jemari anda. Aksesori baru ini, yang dinamakan MSG-01H-BK menggunakan beg udara untuk tujuan ini, dan boleh digunakan untuk mengurut kedua-dua tangan kiri dan kanan pengguna.

Malah, ia juga hadir dengan ciri-ciri tambahan seperti mod mengurut ibu jari, dan juga hadir dengan fungsi pemanas terbina, yang bukan sahaja bagus untuk memanaskan tangan pada musim sejuk, tetapi juga menurut Bauhutte, boleh digunakan untuk meregangkan otot jari dan tangan sebelum memulakan sesi gaming, seperti anda memanaskan badan sebelum bersukan.

Menurut Bauhutte juga, mesin urut tangan MSG-01H-BK ini hadir dengan 15 zon mengurut dengan tiga tetapan tekanan mengurut, fungsi mengurut satu-satu jari-jemari dan juga hadir dengan pemasa 10 minit.

Mesin urut tangan gamer Bauhutte MSG-01H-BK ini sudahpun mula dijual di Jepun pada harga $145 ataupun sekitar RM610.

Komen