Acer Malaysia Menawarkan Perkhidmatan Baikpulih Komputer Untuk Semua Yang Terkesan Akibat Banjir

Diterbitkan pada Dis 23, 2021. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Sekiranya komputer desktop ataupun komputer riba yang rosak terkesan akibat banjir yang berlaku pada hujung minggu yang lalu, Acer Malaysia hari ini tampil kehadapan untuk menawarkan perkhidmatan pembersihan dan baikpulih komputer untuk semua, tidak kira jika anda pelanggan Acer ataupun tidak.

Terkini, Acer Malaysia mengeluarkan kenyataan bahawa pelanggan mereka yang terkesan akibat banjir ini, tidak kira ia masih dibawah waranti ataupun tidak layak untuk menerima perkhidmatan membaiki peranti secara percuma.

Sekiranya peranti tersebut tidak boleh diselamatkan, mereka akan menawarkan diskaun 20 peratus untuk pembelian komputer desktop ataupun komputer riba yang baru.

Tawaran ini dilanjutkan kepada pelanggan Acer sehingga 31 Mac 2022 untuk memberi masa kepada mangsa banjir untuk membayar keperluan lebih penting seperti pembaikan rumah dan pembelian barang-barang lain terlebih dahulu.

Untuk para pelanggan bukan Acer, anda juga boleh membawa masuk peranti komputer anda untuk dibersihkan dan diperbaiki, dan caj kecil akan dikenakan untuk perkhidmatan ini.

Untuk maklumat lebih lanjut, anda boleh memanggil pusat perkhidmatan Acer Malaysia di 1-800-88-1918 ataupun emel mereka di [email protected]

Sumber: Acer Malaysia

komen


© Amanz / 2022 Kami