Cari @ Amanz

Realme Buds Air 3 Dijangka Menyokong Pembatalan Hingar Aktif, Ketahanan Bateri Hingga 30 Jam

Link Copied!

Bercakap mengenai segmen aksesori audio, Realme juga antara salah sebuah jenama yang tidak asing dengan penawaran produk sebegini. Baik dari segi aksesori audio jenis berwayar mahupun nirwayar, kebanyakannya ditawarkan dalam lingkungan harga yang boleh dikatakan dalam kategori mampu milik.

Realme Buds Air

Kalau perasan, baru-baru ini timbul desas-desus terkini mengenai kewujudan aksesori audio baharu Realme. Dikenali sebagai Realme Buds Air 3, reka bentuknya sebelum ini telah muncul dalam beberapa imej yang tular. Bukan sahaja imej pengolokan, malahan ia turut tertiris dalam imej sebenar yang dilihat memberi gambaran yang lebih jelas mengenai aksesori audio ini.

Dalam perkembangan lain, spesifikasinya juga kini sekali lagi tertiris menerusi perkongsian baharu oleh Digital Chat Station di Weibo. Ia hadir dengan dengan sokongan tiga mikrofon dan menyokong pembatalan hingar aktif. Teknologi pembatalan hingar berkenaan dikenali sebagai “Deep-sea Noise Cancellation Technology” dan dikatakan mampu mengurangkan hingar mencapai 42dB. Pada masa sama, sistem pembatalan hingar juga dikatakan turut menerima pensijilan Rheinland.

Di samping itu, kapasiti yang menyokong Realme Buds Air kelak juga dikatakan mampu bertahan mencapai 30 jam. Tambatan pula boleh dilakukan dengan sambungan bluetooth 5.2, selain turut sama menyokong kebolehan sambungan dwi-peranti. Sebagai tambahan, ia turut menyokong fungsi Bass Boost+ yang boleh dikawal dengan aplikasi di peranti pintar. Bukan itu sahaja, mod permainan tersesuai turut dijangka menyokongnya untuk pengalaman permainan lebih imersif.

Buat masa ini, tiada tarikh pelancaran rasmi khusus yang dikongsi. Namun, terdapat pihak yang menyasarkan ia bakal membuat kemunculannya rasminya seirang dengan Realme GT Neo3 kelak. Sama-sama nantikan perkembangan selanjutnya berhubung perkara ini.

Sumber : SparrowNews

Komen ()