Acara Intel Vision Dijadualkan Pada 10-11 Mei Ini – Mungkin Akan Memperlihatkan Kad Grafik Arc Alchemist?

Diterbitkan pada Mac 10, 2022. oleh .

Pelbagai laporan telah ditulis mengenai ura-ura bahawa Intel akan akhirnya memperlihatkan kad grafik kelas desktop mereka, Intel Arc Alchemist sekitar bulan Mei kelak. Jika sebelum ini ia ditulis melalui ura-ura sahaja, Intel kini memperlihatkan sendiri bukti bahawa kad grafik tersebut akan diperlihatkan secara rasmi tidak lama lagi.

Intel baru-baru ini telah membuka pendaftaran kepada acara Intel Vision 2022 mereka, iaitu sebuah acara yang memiripi Intel Developer Forum mereka dahulu, dimana syarikat tersebut memperlihatkan sejumlah teknologi baru, berkenalan dengan industri dan memperlihatkan peta jalan masa hadapan syarikat tersebut.

Intel

Acara tersebut akan diadakan pada 10 dan 11 Mei 2022, yang mana untuk mereka yang berminat untuk menghadirinya secara fizikal, boleh membayar $849 untuk tiket awal sehingga 11 April ini, dimana harganya akan naik ke $1499 selepas tarikh tersebut.

Menariknya, acara Intel Vision ini adalah percuma untuk mereka yang mahu mengikutinya secara atas talian.

Mengikut perkembangan berita mengenai Arc Alchemis sehingga kini, ia tidak begitu mengejutkan sekiranya Intel mengacah butiran mengenai kad grafik tersebut, dan hadir dengan pelancaran mengenainya di acara akan datang seperti Computex Taipei yang akan berlangsung sekitar penghujung bulan Mei ini.

komen


© Amanz / 2023 Kami