Cari @ Amanz

Huawei Watch GT 3 Pro Turut Akan Dilancarkan Pada 28 April

Link Copied!

Sudah menjadi kebiasaan buat Huawei untuk hadir dengan pelbagai variasi produk dalam satu acara pelancaran. Sama seperti kali ini, nampaknya mereka tidak sekadar memperkenalkan peranti boleh-lipat baharu. Malahan, barisan peranti boleh-pakai Huawei turut bakal dikemaskini.

Melaluinya, Huawei Watch GT 3 Pro akan diperkenalkan sekaligus menyertai Huawei Watch GT 3 yang diumumkan sekitar Oktober tahun lalu. Jam tangan ini bukan sahaja diiklankan dengan kebolehan penarafan kalis air 5 ATM dan IP68 sahaja, malahan ia turut boleh digunakan untuk menyelam sehingga 30 meter. Menurut Huawei, jam tangan berkenaan turut telah menjalankan sekitar 200 jenis ujian bagi memenuhi piawaian ketahanan air untuk penyelam.

Tiada butiran mengenai spesifikasi yang dikongsi. Tetapi, Huawei Watch GT 3 Pro dipercayai hadir dengan sistem operasi HarmonyOS, di samping ketahanan bateri cukup baik mencapai 14 hari. Selain itu, ia turut dijangka hadir dalam beberapa variasi termasuklah tali jam bersaiz 46mm bersama tubuh diperbuat daripada aloi titanium.

Sumber : Weibo , Gizmochina

Komen ()