EcoFlow Wave Ialah Penghawa Dingin Mudah-Alih Yang Sesuai Untuk Pekhemah Tegar

Diterbitkan pada Mei 13, 2022. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Jika anda seorang perantau ataupun gemar beraktiviti riadah di luar, kadang-kala anda masih akan mahukan hembusan udara sejuk dikala cuaca panas. EcoFlow, sebuah jenama pembuat bateri dan bekalan kuasa berkapasiti tinggi baru-baru ini telah memperlihatkan produk terbaru mereka, EcoFlow Wave, iaitu sebuah penghawa dingin mudah-alih.

Rekaan EcoFlow Wave ini dilihat tidak begitu berbeza dengan penawaran bekalan kuasa mereka, tetapi dikatakan mempunyai kuasa penyejukan setinggi 4000 BTU yang boleh menyejukkan kawasan 86 kaki persegi dari 28 darjah Celcius ke 24 darjah Celcius dalam masa lapan minit sahaja.

EcoFlow Wave hadir dengan penawaran bateri pelbagai saiz, yang mana dengan penawaran bateri terbesarnya, ia dilihat boleh digunakan selama 12 jam secara berterusan. Selain daripada pek bateri yang dibekalkan, penghawa dingin ini juga boleh dikuasakan menggunakan soket dinding, panel solar, bekalan kuasa mudah-alih lain, palam elektrik kereta dan sebagainya.

EcoFlow telah membuka pra-tempahan untuk penghawa dingin mudah-alih Wave ini, dengan menawarkan harga jualan lebih murah pada tanda harga $1199 untuk model asas dan $2499 untuk model yang hadir dengan bekalan kuasa Delta Max.

Mereka mengatakan bahawa penghawa dingin ini akan mula ditawarkan ke pasaran secara rasmi pada bulan Julai kelak.

komen


© Amanz / 2023 Kami