Carian
Sun Cycle Menawarkan Kombo Pembelian Paparan Skrin Samsung Dan Kad Grafik ZOTAC Pada Harga RM7499
June 13, 2022 Nazrin

Jika anda sedang mencari komponen-komponen baru untuk menaiktarafkan komputer anda, ataupun mahu membeli sebuah komputer baru yang lebih berkuasa, Sun Cycle, sebuah pengedar komponen-komponen komputer baru-baru ini telah mengumumkan sebuah kombo pembelian paparan skrin dan kad grafik baru.

Kombo pembelian ini terdiri daripada paparan skrin gaming Samsung Odyssey G70A UHD bersaiz 28 inci dan juga kad grafik ZOTAC GeForce RTX 3080 Ti Trinity OC pada harga RM7499.

Paparan skrin Samsung ini tampil dengan resolusi 4K, kadar segar semula 144Hz dan menyokong teknologi paparan NVIDIA G-SYNC dan AMD FreeSync Premium bersama-sama dengan sokongan untuk palam HDMI 2.1 yang membolehkannya juga digunakan bersama-sama konsol-konsol permainan terbaru Sony PlayStation 5 dan Xbox Series X.

Kad grafik ZOTAC GeForce RTX 3080 Ti Trinity OC pula merupakan salah satu daripada kad grafik paling berkuasa di pasaran sekarang, mampu menggerakkan permainan-permainan moden pada resolusi 4K dan kadar segar semula tinggi tanpa masalah.

Gabungan kedua-dua komponen ini pada tanda harga yang ditawarkan boleh dikatakan sangat berbaloi khususnya bagi mereka yang mahukan prestasi terbaik daripada binaan komputer mereka. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai tawaran ini, anda boleh ke pos mereka di Facebook ini.

Komen