Cari @ Amanz

Samsung Galaxy A04 Core Mungkin Dilengkapi Satu Kamera Di Belakang

Link Copied!

Sebuah peranti kelas permulaan Samsung kini dilaporkan dalam pembangunan. Dikenali sebagai Samsung Galaxy A04 Core, ia bakal menjadi model kemas-kini untuk Samsung Galaxy A03 Core yang diumumkan tahun lalu.

Rekaan untuk peranti ini turut telah diperlihatkan dalam beberapa imej pengolokan tular. Peranti hadir dengan panel hadapan bertakuk kecil bersama saiz bezel yang tebal. Bahagian belakang menunjukkan penggunaan bahan berasaskan polikarbonat dengan kemasan matte. Turut melengkapi peranti adalah sokongan kamera utama tunggal bersama LED Flash.

Bergerak ke bahagian sisi, butang kuasa dan laras audio diletakkan pada bahagian kanan. Sementara itu, sisi kiri pula tidak menunjukkan sebarang kewujudan butang fizikal. Terdapat beberapa pilihan warna yang mungkin disediakan seperti black, green dan copper.

Buat masa ini, masih tidak jelas mengenai spesifikasi pada peranti. Namun begitu, ia dikhabarkan lengkap dengan cip Exynos 850. Dalam masa sama, tiada tarikh pelancaran yang diketahui setakat ini.


Komen ()