Carian
Android 13 Nothing Phone (1) Akan Tiba Dalam Masa Dua Minggu – Pendaftaran Ujian Beta Dibuka
December 1, 2022 Fahim Zahar

Minggu lepas, Carl Pei mengacah Nothing OS 1.5 iaitu sistem operasi Nothing Phone (1) yang dibina berasaskan Android 13. Terkini, Nothing secara rasmi mengumumkan yang Nothing OS 1.5 akan dilancarkan dalam masa dua minggu lagi.

Nothing OS 1.5 adalah satu ujian beta terbuka dan merupakan ujian beta pertama untuk Nothing Phone (1). Sistem operasi ini kini sedang diuji secara tertutup dan Nothing telah membuka pendaftaran untuk sesiapa yang minat menguji Android 13 pada peranti Phone (1) masing-masing.

Tempoh ujian ini dijangka akan mengambil masa beberapa bulan sebelum versi stabil diedarkan sekitar awal tahun 2023 nanti. Tiada sebarang informasi mengenai rekaan antaramuka, ciri atau fungsi baharu didedahkan.

Tetapi pada Nothing OS 1.1.7 yang diedarkan minggu lepas, ia menawarkan status bateri AirPods Pro terus boleh dipaparkan pada talam Notifikasi Phone (1). Mungkin lebih banyak ciri ekosistem terbuka akan ditawarkan nanti. Bagi yang berminat untuk menguji Nothing OS 1.5 anda boleh daftar melalui pautan di bawah;

Komen