Windows Akan Datang Akan Mengintegrasikan Kecerdasan Buatan (AI) – Mengubah Bagaimana Kita Lakukan Tugasan

Diterbitkan pada Jan 16, 2023. Diubah suai kali terakhir pada . oleh .

Microsoft kini berkongsi mengatakan mereka akan lebih mengintegrasikan kecerdasan buatan dalam sistem operasi Windows, sekaligus mengubah bagaimana kita lakukan tugasan harian.

Memberikan contoh, Microsoft mengatakan sebelum ini, tetikus telah mengubah bagaimana kita mengawal komputer – dan kecerdasan buatan dijangka akan membawa perubahan bagaimana kita melakukan tugasan. Ini sekaligus akan mengubah bagaimana kita bekerja menggunakan Windows kelak.

Pada hari ini, sejumlah aplikasi keluaran Microsoft sedia menyertakan ciri kecerdasan buatan – dimana trilion operasi berlaku pada sesuatu masa dalam memudahkan tugasan serta penghasilan kandungan atau kerja.

Mengikut beberapa desas-desus sebelum ini, ia dikatakan Microsoft akan mengintegrasikan teknologi kecerdasan buatan ChatGPT pada perisian produktiviti Microsoft Office mereka.

Ia tidak diketahui lagi bagaimana Windows dengan AI akan beroperasi pada masa akan datang. Sama-sama kita nantikan Windows generasi akan datang yang dijangka menawarkan pengalaman pertama dengan integrasi kecerdasan buatan ini.

komen


© Amanz / 2023 Kami