Touch n Go Memperkenalkan Kad Prabayar VISA Secara Rasminya Untuk Semua – Dipautkan Dengan Baki TNG eWallet

Diterbitkan pada Jan 18, 2023. oleh .

Touch n Go hari ini secara rasminya memperkenalkan kad prabayar mereka yang dipautkan dengan baki TNG eWallet – hasil kerjasama dengan pihak VISA.

Melalui kad prabayar ini, ia membolehkan anda menggunakan baki TNG eWallet pada kedai-kedai fizikal melalui penggunaan pembayaran pada terminal. Ini sekaligus menambah capaian dimana anda boleh menggunakan baki pada TNG eWallet.

Disamping penggunaan baki, TNG turut menekankan yang mana ini merupakan kad prabayar pertama yang hadir tanpa paparan sebarang nombor pada kad – menjadikan ia lebih selamat, dan elak disalah guna sekiranya hilang atau tercicir.

Pengguna juga turut boleh mengawal sejumlah perkara berkenaan kad terus melalui aplikasi TNG eWallet – termasuk untuk aktifkan atau matikan penggunaan pengeluaran ATM, pembayaran atas-talian, dan sebagainya.

Bagi anda yang menggunakan Touch n Go eWallet, anda boleh mengemaskini aplikasi anda hari ini, dan melakukan tempahan kad ini melalui ikon “Kad Visa”. Untuk peringkat pengenalan ini, caj sebanyak RM5 untuk penghantaran.

Memandangkan ia dipautkan dengan dompet digital TNG eWallet, anda akan menerima kad maya sebaik sahaja melakukan pengaktifan melalui dompet digital tersebut – dan mula menggunakannya pada pelbagai laman web yang menerima kad VISA.

komen


© Amanz / 2023 Kami