Cari @ Amanz

WatermarkRemover.io Boleh Membuang Tera Air Pada Imej Stok

Link Copied!

Sekarang ada banyak perkhidmatan atas talian yang menawarkan pelbagai imej stok untuk digunakan dalam artikel, mempromosi sesuatu, disunting untuk meletakkan produk masing-masing dan banyak lagi. Ada perkhidmatan yang menawarkan imej stok percuma, ada juga yang berbayar.

Walaupun sudah banyak menawarkan kecerdasan buatan menghasilkan imej stok daripada teks, masih ramai perlukan imej stok sebenar yang berkualiti – di mana banyak yang berbayar atau jika percuma dipenuhi dengan tera air.

Laman WatermarkRemover.io cuba menyelesaikan masalah ini terus dari web. Hanya muat naik imej yang ada tera air, laman web ini akan memproses imej tadi dalam masa hanya beberapa saat dan selesai. Ia pantas, menjadi dan berguna.

Ciri ini bukan sesuatu yang baru, kerana fungsi mirip dengan content-aware fill pada Photoshop. Cuma laman web ini memudahkan lagi dan memproses pada kadar lebih laju. Anda boleh lihat contoh di bawah.

Cuma satu masalah, penggunaan ini adalah tidak beretika kerana ia melanggar hak cipta. Tera air diletakkan untuk memberi tanda sesuatu imej itu adalah hak seorang pengkarya/laman web dan perlu dibeli atau membayar lesen jika ingin menggunakannya.

Walaupun percuma (untuk 45 kali penggunaan) dan mencapai sehingga $299 sebulan untuk 5000 penggunaan dan storan awan – gunakan hanya sebagai contoh atau untuk pendidikan dan bukannya untuk promosi produk dan menjana pendapatan.


Komen ()