Cari @ Amanz

Pico Neo 3 Link Kini Menerima Potongan Harga Sehingga RM500

Link Copied!

Pico 4 sedia dilancarkan di Malaysia pada Oktober tahun lalu dengan harga jualan bermula RM1,699. Ia merupakan set kepala realiti maya yang kompak yang turut memuatkan pelbagai ciri menarik. Ini termasuklah lensa dengan resolusi 4K, kadar segar semula 90Hz, mod tembus lihat dengan warna dan lain-lain.

Bagaimanapun sebenarnya masih terdapat set realiti maya lain yang turut ditawarkan menerusi Pico Neo3 Link. Apa yang menarik, ia kini ditawarkan pada harga lebih murah berbanding asal, di mana diskaun sebanyak RM500 diberikan sekaligus menjadikannya kini berharga RM1,099 seunit. Bagi yang berminat, ketersediaannya menerusi Shopee, Lazada dan pengedar sah Pico di seluruh Malaysia.

Dikenali sebagai Pico Neo3 Link, ia juga merupakan set kepala realiti maya dengan lensa beresolusi 3664 x 1920 piksel dan kadar segar semula 90Hz. Ini dipadankan dengan memori 6GB RAM dan storan 256GB, di samping turut sama dijana dengan cip Snapdragon XR2.

Selanjutnya sistem penjejakan pula menggunakan empat sensor 6DOF berskala bilik terbina, selain juga memuatkan audio bersepadu dan bicu audio 3.5mm. Bateri 5,300mAh juga digunakan yang boleh bertahan 3 jam penggunaan dengan sekali pengecasan.


Komen ()