Cari @ Amanz

MRANTI akan memperkasakan lagi ekosistem dan komuniti start-up di Malaysia menerusi Global Accelerator Programme (GAP) untuk tahun 2023. Antara tiga industri berpotensi tinggi yang menjadi fokus pada tahun ini termasuklah perubatan dan penjagaan kesihatan, pertanian serta teknologi dron dengan harapan bantu memajukan dan meningkatkan hasil dalam sektor berkenaan.

Program pada tahun ini juga menyasarkan sebanyak 20 syarikat akan sedia didaftarkan, seterusnya akan dilatih oleh penasihat, mentor serta pakar teknikal berpengalaman untuk membantu meningkatkan perniagaan mereka ke peringkat seterusnya. Menariknya lagi apabila MRANTI turut menyertakan ahli korporat dan organisasi ESG sebagai rakan kongsi untuk kali ini bagi tujuan menggabungkan elemen alam sekitar, sosial dan tadbir urus (ESG).

Sebanyak tiga modul yang disesuaikan dengan industri tertentu disediakan dan kesemuanya telah direka dengan teliti untuk dijadikan bahan pembelajaran yang lebih berkesan. Anda yang berminat boleh membuat pendaftaran sekarang dan program akan berlangsung selama tiga bulan bermula bulan Ogos hingga November akan datang.

© 2023 Amanz Media Sdn Bhd