Cari @ Amanz

IQOO Z7 Supernova Orange telah dijual secara rasminya di Malaysia dan anda yang berminat mendapatkannya boleh berbuat demikian bermula hari ini. Dijual pada harga RM1,499,  ia boleh didapati menerusi pengedar sah IQOO di seluruh Malaysia.

Lebih menariknya apabila anda juga boleh mendapatkannya dengan harga lebih rendah iaitu RM1,399 sahaja. Namun promosi harga pengenalan ini adalah terhad untuk hari ini sahaja, dan pembelian pula perlu dibuat menerusi Vivo Concept Store Pavilion, Kuala Lumpur.

Kemeriahan di jualan pertama ini diteruskan lagi dengan pelbagai aktiviti dan promosi menarik. Antaranya pengunjung diberi peluang mencuba sendiri penawaran pada peranti IQOO Z7 5G. Pada masa sama turut melihat beberapa lagi produk terkini lain yang ditawarkan oleh Vivo dan IQOO.

Selain itu pengunjung juga berpeluang menyertai cabutan bertuah istimewa bagi pembelian seunit IQOO Z7 5G. Sekaligus turut memberi peluang kepada mereka untuk memenangi hadiah utama yang juga berupa peranti berkenaan.

Sekadar makluman tiada perubahan dibuat untuk perkakasan dalaman yang bermakna ia masih sama seperti variasi sedia ada. Di mana peranti ini menggunakan skrin IPS LCD 120Hz, cip Snapdragon 782G, kamera utama 64MP + 2MP, kamera swafoto 16MP dan bateri 5000mAh.

© 2023 Amanz Media Sdn Bhd