Cari @ Amanz

Direka khusus untuk memudahkan proses pembersihan di rumah, Roborock Dyad Pro Combo boleh dijadikan salah satu pilihan yang menarik. Ia merupakan pembersih vakum nirwayar pintar dengan kebolehan menyedut pelbagai kotoran sama ada basah atau kering.

Menariknya lagi apabila ia juga dilengkapi sistem terbina RevoBrush Self-cleaning & Drying, yang membolehkan proses pembersihan sendiri dan pengeringan dilakukan secara automatik termasuklah pada bahagian berus. Turut disertakan adalah DirTect Smart Sensor yang boleh menyesuaikan kuasa pembersihan dan aliran air bergantung pada jenis kotoran. Kemudian penunjuk pada skrin LCD terbina akan memberitahu kedudukan kotoran yang perlu diberi tumpuan.

Seterusnya motor yang disediakan mampu menawarkan kuasa sedutan sehingga 17,000Pa untuk pembersihan yang mendalam. Dalam pada itu terdapat juga dua tangki yang dimuatkan dengan saiz 990ml bagi menyimpan cecair pembersih, sementara itu tangki sebesar 770ml lebih kecil untuk simpanan cecair kotoran.

Bateri 4000mAh disertakan boleh bertahan sehingga 43 minit pengguna dengan sekali pengecasan. Pembersih vakum nirwayar ini juga boleh dihubungkan dengan aplikasi khusus Roborock untuk pengalaman penggunaan lebih mudah dan menyeluruh.

Roborock Dyad Pro ditawarkan di Malaysia pada RM2,899, namun masih boleh dimiliki pada harga lebih murah RM2,499 apabila dipratempah sekarang. Ketersediaan adalah menerusi pengedar sah Roborock di Lazada dan Shopee, dengan hadiah menarik sehingga RM599.90 diberikan bersama.

© 2023 Amanz Media Sdn Bhd