Cari @ Amanz

Seperti yang kita tahu bahawa kelengkapan seorang gamers pada masa kini bukan sekadar mengenai komputer sahaja. Sudah tentunya terdapat pelbagai lagi aksesori yang akan digunakan termasuk mikrofon khususnya untuk membuat kandungan penstriman langsung.

Berkongsi lanjut mengenainya kini terdapat dua pilihan mikrofon baharu iaitu Logitech G Yeti GX dan G Yeti Orb mula ditawarkan di Malaysia. Anda yang berminat boleh mendapatkannya pada harga bermula RM269 untuk Yeti Orb, seterusnya RM659 pula untuk Yeti GX. Ketersediaan adalah bermula sekarang menerusi pengedar sah Logitech di Lazada dan Shopee.

Kedua-duanya menawarkan saiz yang kompak sekaligus menjadikannya sesuai digunakan tanpa memerlukan ruangan besar. Turut dimaklumkan bahawa kedua-duanya diperbuat daripada sekurang-kurangnya 74% plastik yang dikitar semula. Selain turut menampilkan teknologi LIGHTSYNC RGB yang boleh dikostumasi menerusi perisian khusus GHUB Logitech G.

Teknologi BLUEVO!CE juga digunakan untuk kesan audio lebih baik termasuklah mencipta kesan bunyi tersesuai. Perkara ini juga sekaligus dapat memberi kualiti audio seumpama studio, yang menjadikannya lebih profesional untuk kegunaan penstriman. Melengkapinya juga adalah sambungan USB-C ke USB-A supaya ia boleh digunakan pada pelbagai peranti yang berkaitan.

© 2023 Amanz Media Sdn Bhd