Cari @ Amanz

Kemaskini di Weibo menunjukkan Honor dalam persediaan hadir dengan dua peranti baharu pada 12 Oktober ini. Ianya terdiri dengan Honor Magic Vs 2 yang menjadi peranti boleh lipat yang seterusnya daripada syarikat tersebut. Kemudian diikuti pula dengan pengenalan peranti boleh pakai Honor Watch 4 Pro dalam acara yang sama.

Dari aspek rekaan Honor Magic Vs2 akan mempunyai tiga kamera di belakang yang disusun menegak. Turut disahkan bahawa ia boleh dilengkapi tubuh lebih nipis dan ringan berbanding generasi terdahulu. Selain turut memuatkan sensor utama 50MP tanpa butiran lanjut mengenai dua lagi sensor yang mengiringi. Namun ada kebarangkalian ia adalah sama seperti Honor Magic Vs.

Seterusnya Watch 4 Pro pula menampilkan gabungan kerangka bulat bersama dua butang yang termasuk tombol berputar di sisi. Ia berbeza sama sekali dengan elemen yang digunakan oleh Watch 4. Turut boleh dilihat kemasannya serlah elemen premium, yang sudah semetinya diberi naiktaraf yang sepatutnya.

Butiran mengenai perkakasan dalaman kedua-dua peranti masih belum didedahkan. Namun kita seharunya boleh tahu lebih banyak selepas dilancarkan secara rasmi kelak.

© 2023 Amanz Media Sdn Bhd