Cari @ Amanz

ASUS ROG Phone 6 merupakan peranti yang memberi fokus terhadap permua secara menyeluruh. Hal ini boleh dilihat dengan jelas menerusi sokongan perkakasan dalaman yang pastinya memberi nilai tambah kepada pengguna sendiri. Dalam usaha menyediakan pakej lebih menarik ASUS kini hadir dengan variasi edisi terhad untuk peranti tersebut.

Dengan kerjasama Moonton peranti itu dikemaskini dengan edisi terhad bertemakan Yu Zhong, yang merupakan salah satu satu karakter permainan Mobile Legends: Bang Bang (MLBB). Kedua-dua syarikat ini tampil dengan pendekatan berbeza pada peranti untuk membuatkannya nampak istimewa, dalam masa sama boleh menarik perhatian ramai.

Tiada perubahan untuk aspek rekaan dan perkakasan dalaman pada peranti itu sendiri. Namun apa yang menarik setiap pembelian untuknya didatangkan dengan kotak bungkusan eksklusif dengan logo ROG dan MLBB. Turut diberikan ialah aksesori seperti kerangka bertemakan YuZhong, Aero Case Cooler 6, Screen Clenser (terhad di Malaysia & Filipina sahaja) dan MLBB Badge Holder.

Bagi yang berminat, ROG Phone 6 MLBB M5 Special Edition ditawarkan di Malaysia pada harga RM2,299 (12/256GB). Ketersediaan bermula hari ini menerusi pengedar sah ASUS di seluruh Malaysia dan mana-mana 50 pembeli terawal layak untuk mendapatkan 500 berlian Mobile Legends secara percuma. Tertakluk kepada terma dan syarat.

© 2023 Amanz Media Sdn Bhd