Cari @ Amanz

Realme GT5 Pro merupakan antara peranti mercu baharu yang dijadualkan tiba di China pada 7 Disember akan datang. Pengenalannya kelak akan menyertai barisan peranti dengan cip Snapdragon 8 Gen 3 sedia yang turut mempunyai kepelbagaian fungsi dan ciri. Berbaki kurang daripada seminggu sebelum pelancaran rasmi Realme dilihat mengambil pendekatan untuk berkongsi spesifikasi utama pada peranti.

Misalnya seperti peranti akan mempunyai paparan OLED melengkung yang dihasilkan oleh BOE. Sebagai tambahan paparan juga menawarkan teknologi 8T LTPO, kadar segar semula 144Hz, beresolukecerahan puncak 4,500nitsdan beresolusi 144Hz. Bukan itu sahaja bahkan teknologi PRO XDR HDR juga disokong pada peranti yang sepatutnya mampu meningkatkan keupayaan skrin menjadi lebih terang.

Bateri berkapasiti 5400mAh juga akan dimuatkan pada peranti dengan kemampuan pengecasan berwayar 100W dan nirwayar 50W. Peranti juga dikatakan mampu menyediakan pengalaman fotografi serba canggih yang dimanfaatkan daripada cip Snapdragon 8 Gen 3 dan kamera 50MP Sony IMX890. Seperti biasa lebih banyak maklumat boleh didedahkan dalam beberapa hari ini sebelum pelancaran rasminya minggu hadapan.

© 2024 Amanz Media Sdn Bhd