Cari @ Amanz

Khairulaming merupakan nama yang tidak asing lagi bagi ramai pengguna di Malaysia, dimana beliau terkenal dengan perkongsian sejumlah video resipi masakan, selain turut menjadi inspirasi ramai anak muda. Selain menjadi pencipta kandungan, Khairulaming turut sama mempunyai perniagaan menjual produk makanan. Produk pertama Sambal Nyet Berapi sedia dijual untuk tiga tahun, dan kini produk kedua akan mula dijual secara rasminya pada 2 Februari ini, iaitu Dendeng Nyet Berapi.

Khairulaming akan melancarkan jualan produk kedua ini secara eksklusif melalui TikTok Shop, dimana ia akan dijual pada harga RM14.99 setiap satu, dan sebanyak 80,000 unit akan dijual pada jualan pengenalan 2.2 ini.

Khairulaming menyatakan untuk kali ini, mereka akan cuba untuk menyasarkan menjadi produk pertama tempatan yang mencapai jualan RM1 juta terpantas di TikTok Shop Malaysia.

Sebelum-sebelum ini, pelbagai produk yang dijual oleh Khairulaming terjual dengan pantas, dan tidak mustahil rekod berkenaan akan berjaya dipegang oleh beliau pada jualan 2.2 kelak. Khairulaming turut menyatakan yang mana kini hampir 60% jualan yang dijana oleh adalah dari TikTok Shop, dan baki 40% adalah dari platform lain.

Bagi anda yang berminat, boleh mendapatkan Dendeng Nyet Berapi melalui TikTok Shop, pada 9 malam, 2 Februari 2024 ini.

© 2024 Amanz Media Sdn Bhd