Cari @ Amanz

Dell mengumumkan set fon kepala baharu dengan AI dan pembatalan hingar aktif yang dibangunkan khusus untuk kegunaan pejabat.

Antara menarik perhatian tentunya Dell Pro Wireless ANC Headset (WL5024) yang dilengkapi bateri hingga 78 jam, dok pengecasan tambahan dan ANC hibrid.

Ini digabung juga dengan mikrofon berasaskan AI untuk audio lebih jelas. Selain juga sensor terbina yang boleh menjeda dan membisukan mikrofon secara automatik sekiranya perlu.

Sementara itu sebahagian besar tubuh yang termasuk pad telinga dikemaskan dengan bahan berasaskan kulit tiruan yang sepatutnya selesa digunakan untuk satu tempoh yang lama.

Tambatan ke peranti boleh dibuat melalui Bluetooth 5.3, dan menyokong sehingga lapan peranti termasuk dua secara serentak. Variasi berwayar turut disediakan bagi mereka yang berminat bersama ciri dan fungsi juga sama sahaja.

Turut disediakan ialah variasi lebih murah Dell Wireless Headset (WL3024) dengan ciri yang juga sama, cuma ketahanan bateri sekadar 41 jam tetapi dirasakan lebih memadai untuk kegunaan seharian penuh.

Harga jualan di Malaysia

  1. Dell Wired Headset (WH3024) – RM360
  2. Dell Wireless Headset (WL3024) – RM768
  3. Dell Pro Wired ANC Headset (WH5024) -RM640
  4. Dell Pro Wireless ANC Headset (WL5024) – RM1452

Dok pengecasan tambahan bagaimanapun dijual berasingan namun tiada harga jualan diumumkan buat masa ini.

© 2024 Amanz Media Sdn Bhd