Cari @ Amanz

Kita sedang hidup dalam zaman kegemilangan permainan video. Ia boleh diakses menerusi telefon pintar, konsol mudah alih, konsol TV, komputer riba, dan desktop. Tepuk dada tanya selera di mana anda ingin menikmati permainan video kegemaran. Adalah menjadi kebiasaan untuk memiliki lebih daripada satu peranti gaming. Bagi golongan ini, ROG Ranger Gaming Backpack 16 telah dilancarkan oleh ASUS.

ROG Ranger Gaming Backpack 16 mempunyai ruang simpanan dengan isipadu 18L mencukupi untuk sebuah laptop gaming bersaiz 16″, sumber kuasa, ROG Ally, tablet, alat kawalan permainan, fon kepala, tetikus, papan kekunci, dan pelbagai lagi. Terdapat juga poket sisi untuk botol air dan poket tersembunyi untuk telefon pintar serta kunci.

Beg mempunyai kerangka keras untuk memastikan kandungan dalam beg tidak akan terhimpit serta permukaan luaran yang kalis air. Bagi memudahkan ia digunakan ketika berkelana, ia turut mempunyai bahagian yang boleh disangkut pada beg bagasi beroda. Pada waktu ini harga jualan belum diumumkan.

© 2024 Amanz Media Sdn Bhd