Cari @ Amanz

Hari ini Unifi, syarikat telekomunikasi terkemuka tempatan memperlihatkan penawaran rangkaian 5G terbaru mereka untuk para pelanggan prabayar mereka dengan kemaskini pelan prabayar baru yang dinamakan Uni5G Wow.

Unifi Wow ditawarkan dengan tiga pelan bayaran, iaitu Uni5G Wow 10, Uni5G Wow 25 dan Uni5G 35. Pelan Uni5G Wow 10 menawarkan data 10GB pada RM10 seminggu, manakala Uni5G Wow 25 menawarkan 30GB data pada harga RM25 sebulan, manakala pelan Uni5G Wow 35 menawarkan data 5G dan 4G tanpa had (tertakluk kepada FUP 50GB) pada harga RM35 sebulan.

Pek pemula Uni5G Wow yang berharga RM10 akan hadir dengan tempoh penggunaan sebulan dengan data percuma RM10 sebelum pengguna perlu membayar nilai prabayar yang ditetapkan untuk terus menggunakannya. Untuk pengguna Uni5G Wow baru dan pelanggan sedia ada yang bertukar kepada pelan ini, mereka juga akan diberikan pas Larut Malam untuk sambungan internet 5G tanpa had dari 1 pagi ke 7 pagi.

Dari segi penggunaan hotspot, pelan Uni5G Wow 10 tidak tampil dengan ciri tersebut, manakala pelan Uni5G 25 hadir dengan had perkongsian data hotspot dan data mudah alih yang sama. Untuk pelan Uni5G Wow 35 pula, ia akan menawarkan data hotspot 10GB berasingan, dengan 50GB data hotspot percuma sewaktu tempoh promosi sekarang.

Bersama-sama dengan pelan ini, Unifi turut menawarkan pakej Uni5G Wow UL Larut Malam yang memberikan data tanpa had 4G dan 5G dari 1am ke 7am pada harga RM3 dan pelan Uni5G Wow Hotspot yang menawarkan data hotspot sebanyak 55GB sebulan pada harga RM55. Terdapat juga beberapa pelan baru yang diperlihatkan untuk memberi pengguna data tambahan untuk aplikasi-aplikasi tertentu.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pelan prabayar Uni5G Wow ini, anda boleh melayari laman web Unifi di pautan ini.

© 2024 Amanz Media Sdn Bhd