Carian
AI-Volution Experiential Beri Peluang Rasai Pengalaman Menggunakan Ciri AI Pada Samsung Galaxy S24
April 26, 2024 Amy Maizuraa

Anda sedang berkira-kira untuk memiliki telefon pintar baharu Samsung Galaxy S24? Jika ya, inilah masanya untuk anda mencuba dan kenali dengan lebih dekat telefon mewah tersebut sekarang! Samsung kini menganjurkan sebuah Pameran AI-Volution Experiential yang menggabungkan pelbagai aktiviti menarik yang memberi peluang kepada orang ramai untuk melihat ciri dan fungsi pada Galaxy S24 dengan lebih dekat.

Selain menyediakan info lebih mendalam mengenai produk, ia turut menggabungkan pelbagai aktiviti dan tarikan menarik untuk diterokai oleh pengunjung sambil berpeluang memenangi hadiah yang disediakan. Terdapat lima segmen aktiviti disediakan dan paling menarik sudah tentulah pada segmen AI-Volution X Bomb Battle. Di sini pengunjung perlu menyelesaikan pelbagai teka-teki dan soalan yang kesemuanya adalah berkaitan dengan ciri AI pada Galaxy S24. Ia merangkumi fungsi Live Translate, Chat Assist, Circle to Search with Google dan Photo Assist.

Pengunjung perlu menyelesaikan kesemua tahap yang disediakan bagi membolehkan mereka menebus hadiah yang disediakan. Bertempat di Semua House Kuala Lumpur, AI-Volution Experiential ini berlangsung dari 27 April – 26 Mei 2024 (10 pagi – 10 malam) dan masuk adalah percuma.

Komen