Carian
Samsung Dilaporkan Mungkin Memperkenalkan Galaxy Ring Bersama-sama Khidmat Langganan Bulanan
May 22, 2024 Aman

Samsung sedia memperlihatkan cincin pintar mereka, Galaxy Ring. Ia dijangka akan menyertakan sejumlah ciri-ciri pintar bersama dengannya, terutamanya memfokuskan kepada kesihatan. Buat masa ini, Samsung masih belum mengumumkan harga jualannya, dan penawaran penuh, termasuk tarikh pelancaran cincin pintar berkenaan.

Namun, perkara berkenaan tidak menghentikan pelbagai laporan awal berkaitan cincin pintar tersebut. Terbaru, ia dikatakan Samsung mungkin akan menawarkan cincin pintar mereka, bersama-sama sejumlah khidmat tambahan yang ditawarkan pada sebuah harga langganan bulanan.

Ini bermakna, pengguna perlu membeli cincin pintar tersebut, dan seterunsya melakukan pembayaran bulanan tambahan untuk akses kepada beberapa perkara. Maklumat penuh berkaitan dengannya tidak diketahui lagi.

Untuk makluman, Oura RIng menggunakan konsep ini, dimana cincin dijual berasingan, dan pengguna boleh melakukan pembayaran langganan untuk mengakses kepada beberapa ciri premium khusus. Ia tidak diketahui sama ada Samsung akan memperkenalkan ciri lebih kurang sama – atau memperkenalkan langganan pada aplikasi Samsung Health dengan sejumlah akses baharu padanya.


Apa pun, sama-sama kita nantikan apakah gerak langkah Samsung melalui cincin pintar mereka ini.

Komen