Carian
CelcomDigi Mengemaskini Penawaran Pelan Fibre 1Gbps – Kini Berharga RM249 Sebulan
June 5, 2024 Aman

CelcomDigi hari ini dilihat telah mengemaskini penawaran pelan CelcomDigi Fibre 1Gbps yang ditawarkan sejak sebelum ini. Melalui kemaskini terbaru, pelan ini ditawarkan pada harga RM249 sebulan, dan turut akan menerima rebat tambahan sekiranya turut melanggan ia bersama talian pascabayar CelcomDigi.

Dengan perubahan harga ini juga, CelcomDigi tidak lagi menawarkan pelan 800Mbps seperti sebelum ini. Sebelum ini, pelan 1Gbps ditawarkan pada harga RM289 sebulan, sementara pelan 800Mbps ditawarkan pada harga RM249 sebulan.

Dibawah pelan ini, pengguna boleh menikmati kadar muat-turun mencapai 1Gbps, dan muat-naik mencapai 200Mbps. Langganan pelan 1Gbps juga hadir dengan sebuah penghala premium WiFi6 yang turut dilengkapkan bersama satu mesh.

Bagi anda yang berminat dengan pelan CelcomDigi Fibre baharu ini, boleh menyemak laman rasmi CelcomDigi hari ini, dan menikmati kelajuan 1Gbps pada harga RM249 sebulan.

Sebagai perbandingan, TIME menawarkan pelan 1Gbps pada harga RM199 sebulan, sementara Unifi menawarkan pelan 1Gbps pada harga sama, iaitu RM249 sebulan – tetapi dengan kelajuan kadar muat-naik mencapai 500Mbps.

Komen