Carian
MydinPay Diperkenalkan – Dompet Digital Untuk Pembayaran Di Gedung Mydin, Selain Akses Perkhidmatan Lain
June 25, 2024 Aman

Mydin hari ini secara rasminya telah memperkenalkan dompet digital versi baharu, dinamakan sebagai MydinPay – sekaligus memberikan lebih pulangan tunai dan baucar kepada para pembeli di gedung beli-belah Mydin seluruh negara. MydinPay ini dilihat dibangunkan oleh Wavpay, dan ketika selesai pendaftaran, ia turut dimaklumkan yang maklumat antara akaun Wavpay anda akan dikongsikan ke MydinPay.

Melalui MydinPay, ia menawarkan beberapa ciri-ciri, termasuk untuk menambah-nilai ke akaun dompet digital dan melakukan pembayaran. Namun, sekiranya anda melakukan pengesahan melalui eKYC (imbasan MyKad), anda akan menerima beberapa ciri tambahan, termasuk seperti saiz dompet mencapai RM10,000, kemudahan untuk penghantaran duit, kemudahan untuk mengeluarkan duit dari dompet digital, serta ciri lain.

Sebaik sahaja selesai pendaftaran, MydinPay dilihat memberikan RM5 untuk digunakan bagi 1000 pengguna pertama. Selain itu, aplikasi ini menjanjikan dua kali ganda mata ganjaran ketika berbelanja di Mydin, disamping turut menawarkan promosi khas pulangan tunai sebanyak 5% apabila berbelanja lebih RM150 untuk 3000 pelanggan pertama.

Selain memfokuskan kepada perkhidmatan di Mydin, dompet digital ini truut menawarkan ciri lain hasil integrasi perkhidmatan-mini seperti kiriman wang, pembayaran parkir untuk majlis perbandaran, membayar bil pascabayar, membuat tambah-nilai, bayar bil, dan sebagainya.

Bagi anda yang berminat, boleh memuat-turun aplikasi MydinPay di Google Play Store dan Apple AppStore hari ini. Untuk makluman, Mydin pernah hadir dengan sebuah dompet digital beberapa tahun lepas, tetapi ia seperti tidak diteruskan lagi.

Komen