Carian
Strava Mula Memperkenalkan Pelan Keluarga Di Beberapa Buah Negara – Berkongsi Sehingga 4 Orang
July 11, 2024 Aman

Strava merupakan salah satu aplikasi yang memudahkan anda memantau dan menganalisa sejumlah aktiviti yang dilakukan – daripada berlari, berbasikal, dan sebagainya. Ia sedia ditawarkan di Malaysia pada harga RM29.90 sebulan atau RM199.90 setahun untuk pengguna individu, atau pada harga diskaun 50% sekiranya merupakan pelajar.

Tidak cukup dengan itu, kini Strava juga telah memulakan penawaran pelan Strava Family, yang membolehkan pengguna berkongsi langganan secara berkelompok. Strava menetapkan pengguna di sebuah negara yang sama boleh berkongsi langganan berkenaan – selain semua perlulah menjadi pelanggan baharu perkhidmatan berkenaan. Strava Family boleh dikongsikan bersama 4 orang pengguna pada sesuatu masa, dan menawarkan semua ciri-ciri seperti pelan langganan individu.

Buat masa ini, Strava Family ditawarkan di 32 buah negara. Malangnya, daripada semakan kami pada laman Strava, ia masih belum disenaraikan untuk penawaran Malaysia lagi. Sama-sama kita nantikan pengenalannya secara rasmi tidak lama lagi.

Komen