Carian
Apple Menyasarkan Permintaan iPhone 16 Lebih Tinggi Tahun Ini – Selari Pengenalan Integrasi AI
July 11, 2024 Aman

Apple kini dilaporkan telah memaklumkan para pembekal mereka untuk meningkatkan pengeluaran sekitar 10%, sekaligus dilihat menyasarkan untuk mengeluarkan sekurang-kurangnya 90 juta unit untuk siri iPhone 16 yang bakal diperkenalkan pada tahun ini.

Apple menyasarkan untuk permintaan iPhone 16 akan lebih tinggi berbanding sebelum ini, selari dengan pengenalan ciri Apple Intelligence dan integrasi kecerdasan buatan pada sistem operasi mereka – memerlukan tenaga pemprosesan lebih tinggi, sekaligus dijangka membuatkan pengguna akan beralih ke peranti bersi baharu.

Perkongsian Bloomberg ini turut memperlihatkan Apple menyasarkan pendapatan tahunan 2024 yang lebih tinggi, selari pengenalan ciri kecerdasan buatan pada sistem operasi mereka. Buat masa ini, Apple dilihat masih mencari rakan kerjasama untuk integrasi kecerdasan buatan. Ketika pengenalan Apple Intelligence tempoh hari, Apple mengumumkan integrasi sokongan daripada ChatGPT. Namun, salah satu pasaran Apple terbesar, iaitu China, tidak mempunyai sokongan ChatGPT – membuatkan Apple mencari rakan kerjasama tempatan di sana, yang masih belum diumumkan buat masa ini.

Komen