Dasar Privasi

Diterbitkan pada July 21, 2021. Diubah suai kali terakhir pada .

Pelbagai perkhidmatan dan kandungan yang ditawarkan oleh Amanz Media Sdn Bhd (0977772-T) melalui penerbitan di web Amanz.my boleh diikuti tanpa sebarang pendaftaran, dan secara percuma.

Namun, pengguna boleh melakukan pendaftaran untuk menikmati beberapa ciri tambahan seperti meninggalkan komen, mengumpul ganjaran dan sebagainya.

Pendaftaran akaun profil Amanz akan mengumpulkan data pengenalan seperti nama, alamat emel dan gambar profil. Kami bertanggungjawab besar dan bekerja keras untuk melindungi maklumat anda. Pengguna boleh memilih untuk memadam akaun sekiranya tidak ingin terus menggunakannya, dan masih kekal membaca pelbagai kandungan yang diterbitkan di Amanz secara percuma.

Maklumat yang dikumpulkan melalui web atau aplikasi Amanz adalah terhad untuk digunakan sebagai identiti dalam meninggalkan komen, berinteraksi dalam aplikasi atau web, menyertai peraduan, serta untuk mengumpulkan ganjaran sahaja.

Disamping itu, kami juga menyertakan penjejak Google Analytics dalam mengenal-pasti angka pengguna di web dan aplikasi pada sesuatu masa. Data Google Analytics ini dihimpunkan dalam bentuk awanama dan tidak diikatkan kepada mana-mana akaun pengguna.

Amanz tidak berkongsi sebarang data pengguna bersama pihak lain. Namun, kami masih tertakluk untuk berkongsi dengan pihak berkuasa sekiranya diperlukan.

Untuk makluman, web dan aplikasi Amanz menyertakan pautan kepada sumber atau web lain, yang mana kami tidak mengawal sebarang penggunaan di laman berkenaan.

© Amanz / 2022 Kami