[ Mintak Bantuan ] Masalah Battery Peranti mudah alih cepat habis

Updated 2 days ago in Android
5 on February 3, 2017

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Macam mane ye nak fix masalah battery cepat habis dekat lenovo A70 30 A3300?

Aplikasi yang di install hanyelah facebook lite, instagram, whatsapp, speedtest, internet monitor lite, wifi analyzer dan ampere..

phone dalam keadaan flight mode pon still same je speed die ( using wireless ). latest firmware

 

Terima Kasih

  • Liked by
Reply
0 on February 4, 2017

Cuba guna greenify

  • Liked by
Reply
Cancel
2 on February 6, 2017

bateri problem lah tu

on February 11, 2017

hahah dah jumpa sebab.. stock rom yang latest bermasalah..

  1. Lagging
  2. Battery cepat habis
  3. ghost touchscreen tetiba, nasib tak beli screenprotector baru kalau dak rugi ja
on February 13, 2017

Oparok….😀

Show more replies
  • Liked by
Reply
Cancel
0 2 days ago

a3300 nak jual x??he he…pm 0172442594

  • Liked by
Reply
Cancel
Loading more replies