TM Thank you surprise

Updated 2 days ago in Lain-Lain
18 on January 26, 2017

Saya pengguna Adv30 tak dapat naiktaraf percuma

anda bagaimana?

  • Liked by
Reply
0 on January 26, 2017

macam mana tau ?

 

  • Liked by
Reply
Cancel
1 on January 26, 2017

macam mana tau ?

 

on February 2, 2017

https://www.tm.com.my/thankyousurprise/

Show more replies
  • Liked by
Reply
Cancel
0 on January 26, 2017

macam mana tau ?

 

  • Liked by
Reply
Cancel
1 on January 26, 2017

aa macam mana tau ?

on February 2, 2017

https://www.tm.com.my/thankyousurprise/

Show more replies
  • Liked by
Reply
Cancel
0 on February 2, 2017

https://www.tm.com.my/thankyousurprise/

  • Liked by
Reply
Cancel
1 on February 7, 2017

Pengguna Streamyx cuma dapat tawaran diskaun bayaran sebanyak 10%, tu pun dengan syarat langgan Webe. Macam tak surprise utk streamyx.

on February 8, 2017

yes

kesian pengguna streamyx

Show more replies
  • Liked by
Reply
Cancel
0 on February 9, 2017

ni semalam yang saya tanya pihak TM

  • Liked by
Reply
Cancel
0 on February 10, 2017

apartmen selalunye adv30 tu maksimum la eh

  • Liked by
Reply
Cancel
1 on February 10, 2017

bila nak dapat free hypptv pulak ni

tak sabar nak potong asterroww

on February 10, 2017

hahah sedih bro tak dpat speed upgrade ,aku amik webe kurangkan bill . 

Show more replies
  • Liked by
Reply
Cancel
1 on February 18, 2017

bersyukur lah dapat guna unifi. rumah saya upgrade streamyx dari 4mbps ke 8mbps harga dari RM140 kepada RM160.

tapi bulan 12 jadi RM110. laju masih kekal 8mbps. guna streamyx sejak tahun 2007 lagi

 

5 days ago

itu masalahnye sekarang

dah la diskriminasi antara streamyx dan unifi

antara sesama streamyx pun harga tak serata

sesama unifi pun kelajuan sama tapi harga tak sama

Show more replies
  • Liked by
Reply
Cancel
Loading more replies